A LA DERIVA

[@more@]

ON PICTURES estrenarà el refrescant thriller A LA DERIVA el pròxim 18 d’agost. El primer llarg del realitzador de vídeo clips i publicitat, Hans Horn, enfronta a l’espectador a les seves pors més primaries partint d’un succés real. A LA DERIVA explica la seva historia de ses amics de la infància que es reuneixen per participar en un creuer tropical a bord d’un luxós iot. El que comença com una divertida festa, es converteix en un malson en la que cada un haurà de lluita per mantenir-se viu. La trobada a la costa mexicana s’espatlla quan, entre bromes, el grup es llança a l’aigua per prendre un bany. Tots s’obliden de deixar a mà l’escala i es troben, de cop, aïllats al mar mentre el iot s’allunya amb l’única presència d’un bebè.

Atractius rostres del cine y la TV formen part del repartiment de A LA DERIVA: Susan May Pratt (10 razones para odiarte, CSI-TV); Richard Speight Jr. (Alias, CSI: Miami); Niklaus Lange (CSI:Miami, Dawson crece); Alli Hillis (Y que le gusten los perros; Kiss, Kiss, Bang, Bang); Cameron Richardson (House-TV) i Eric Dane (X-Men III, Embrujadas-TV), tanca el repartiment d’actors que es van mostrar entusiasmats al posar-se a la pell d’aquest grup d’amics real que va desaparèixer tràgicament en mar obert.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.