QUINES VACANCES!

Arriba la pel·lícula familiar de l’estiu ¡VAYA VACACIONES!, protagonitzada por Robin Williams i que se estrenarà el pròxim 30 de Juny de 2006.

Repartiment: Robin Williams, Jeff Daniela, Josh Hutcherson (Zathura, Polar Express)

Director: Barry Sonnenfeld (La Familia Adams, Hombres de Negro II, Get Shorty)

Sinopsis:

Un pare que treballa massa, Bob Munro (Robin Williams), la seva dona (Cheryl Hines), la filla Cassie (Joanna "JoJo" Levesque) de 15 anys, i Carl (Josh Hutcherson), el fill de 12, necessiten desesperadament compartir un temps junts. Després de prometre que els portarà de vacances a Hawai, repentinament Bob canvia els plans sense dir-lis res. En lloc d’una setmana en un paradís tropical, faran un viatge per carretera a Colorado en un vehicle caravana. Aviat s’adonaran que unes vacances en família es poden convertir en un esport de risc.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.