MALEFICIO

DeAPlaneta estrenarà el dia 18 d’agost MALEFICIO, una pel·lícula de Courtney Solomon, protagonitzada per Sissy Spacek i Donald Sutherland.

[@more@]

Basada en una història real sobre la que s’han escrit trenta-cinc llibres, Maleficio, explica la llegenda de la bruixa de Bell a Tennessee que va sotmetre a la pròspera i respectada familia Bell als seus atacs durant quatre anys fins a causar la mort d’un dels seus membres.

Al 1818, la familia Bell va començar a notar fenòmens estranys a la seva propietat. Al principi es manifestaven en forma de petits sorolls inexplicables, respiració dificultosa i fins i tot passes, però la potència dels atacs va augmentar amb el pas del temps, sobre tot cap el pare de la familia i la seva única filla que patia habitualment pallisses brutals.

La familia va buscar desesperadament la causa que havia atret l’esperit cap a ells amb l’esperança de trobar la manera de derrotar-lo i salva la seva filla. Però res no servia i els atacs continuaven fins afectar la salut de la familia, especialment la del pare.

Va ser el 1998 quan es va trobar un manuscrit del professor de l’escola local (que havia viscut en la propietat a l’época en que van passar el fets), quan es va conèixer el terrible motiu que havia causat el malefici i que seria finalment descobert.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.