COPYING BEETHOVEN nominada als GOYA en la categoria de MILLOR PEL·LÍCULA EUROPEA

En les nominacions dels GOYA 2007, COPYING BEETHOVEN ha estat escollida com una de les 4 Millors Pel·lícules Europees d'un total de 86 títols estrenats a Espanya en els últims 12 mesos.

Dirigida per la prestigiosa directora Agnieszka Holland (Europa, Europa, El Jardí Secret), escrita pels guionistes de Nixon i Ali i amb un excel·lent repartiment, COPYING BEETHOVEN s'ha convertit en una de les grans produccions del 2006.

El quatre vegades nominat al Oscar Ed Harris i la bellíssima protagonista de Troia, Diane Kruger, donen vida respectivament a Beethoven i l'alumna que li va ajudar durant el procés de composició de la Novena Simfonia, Anna, qui es veurà arrossegada pel món torturat i sublim del músic, al seu torn que el mestre veurà néixer un corrent d'afecte obsessiu cap a la jove.

COPYING BEETHOVEN es va estrenar el 20 d'octubre, i dos mesos després encara es pot veure en les pantalles del nostre país.

El film ha obtingut molt bona resposta del públic i de la crítica i va guanyar el Premi a la Millor Pel·lícula del CEC (Circulo d'Escriptors Cinematogràfics) en el Festival de Sant Sebastià i el Premi al Millor Pel·lícula a competició en l'II Festival Internacional de Cinema Històric de La Laguna.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: COPYING BEETHOVEN nominada als GOYA en la categoria de MILLOR PEL·LÍCULA EUROPEA

  1. COPYING BEETHOVEN es va estrenar el 20 d’octubre, i dos mesos després encara es pot veure en les pantalles del nostre país.

Els comentaris estan tancats.