David Cronenberg inaugurarà el Festival de Sant Sebastià

David Cronenberg INAUGURARÀ amb Eastern Promises (Promeses de l'Est) el Festival de Cinema de Sant Sebastià.

 

La nova pel·lícula del director canadenc David Cronenberg inaugurarà la 55 edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià, que se celebrarà del 20 al 29 de setembre de 2007. Després de l'aclamada Una història de violència (A History of Violence, 2005), Cronenberg conta de nou en Eastern Promises (Promeses de l'Est) amb Viggo Mortensen com a protagonista, al costat de Naomi Watts i Vincent Cassel, per a elaborar un thriller dramàtic molt personal que embolica a un mafiós i a una innocent però decidida dona, i s'interna en el crim organitzat de Londres. Eastern Promises (Promeses de l'Est), que competirà en la Secció Oficial, continua la brillant trajectòria d'un dels directors més destacats del cinema contemporani, autor de pel·lícules menjo Videodrome (1983), La mosca (The Fly, 1986), Inseparables (Dead Ringers, 1988), L'esmorzar nu (The Naked Lunch, 1991), M. Butterfly (1993), Crash (1996), eXistenZ (1999) o Spider (2002), entre unes altres.

[@more@]

 

EASTERN PROMISES (Promeses de l'Est)

Director: David Cronenberg.

Intèrprets: Viggo Mortensen, Naomi Watts, Vincent Cassel.

Dirigida per David Cronenberg, amb Viggo Mortensen i Naomi Watts com protagonistes, la pel·lícula narra la història del misteriós Nikolai, un home lligat a una de les més poderoses famílies de crim organitzat de Londres. La seva vida es trontolla quan coneix a Anna, una dona que descobreix per accident proves que incriminen a la família per a la qual ell treballa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: David Cronenberg inaugurarà el Festival de Sant Sebastià

  1. lícula narra la història del misteriós Nikolai, un home lligat a una de les més poderoses famílies de crim organitzat de Londres.

Els comentaris estan tancats.