LOS REYES DEL ÁRTICO

LOS REYES DEL ÁRTICO es presenta en la 55ª edició del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià.

La producció de National Geographic Films transporta a l'espectador al vast món del Polo Nord.

En el marc incomparable del Velòdrom de Anoeta, davant de més de 3000 espectadors, en la 55ª edició del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià, tindrà lloc la première europea de LOS REYES DEL ÁRTICO, pel·lícula que NOTRO FILMS distribueix en el nostre país i que s'estrenarà el pròxim mes de desembre.

LOS REYES DEL ÁRTICO és una producció de la reconeguda National Geographic Films, responsable de títols com "El Viatge de l'Emperador", un èxit rotund en tot el món. Aquest nou film conta les aventures i peripècies d'un ós polar, una morsa i les seves respectives famílies en l'Àrtic.

[@more@]

D'una forma divertida i per a tots els públics, LOS REYES DEL ÁRTICO és una nova demostració dels terribles efectes que la intervenció de l'home té en el nostre fràgil món. Un títol que s'afegeix a la reivindicació que en els últims mesos pel·lícules estan realitzant com "Una veritat Incòmoda" amb el suport de Al Gore o "The 11th Hour" produïda i presentada per Leonardo DiCaprio.

Els directors dels LOS REYES DEL ÁRTICO, Adam Ravetch i la seva dona Sarah Robertson tenen una dilatada experiència en el rodatge de documentals i pel·lícules en l'Àrtic, havent treballat amb National Geographic i la BBC.

Sinopsi

En el món salvatge i gelat de l'Àrtic, tots els anys comença un cicle ancestral: un cicle de naixença, mort i renovació, d'amor i vida, de autosacrifici i risc extrem. Dos titans del Polo Nord, l'ós polar i la morsa, comencen el seu viatge màgic des de la indefensa infància cap a la maduresa. Les mares defensaran als seus petits amb tota la força que els va atorgar la Naturalesa.

NOTRO FILMS té previst l’estrena de LOS REYES DEL ÁRTICO al desembre de 2007

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.