CASTING PER A L’ADAPTACIÓ CINEMATOGRÀFICA DE DIARI D’UNA NINFÓMANA

Canonge Films i Filmax preparen l'adaptació al cinema del llibre de Valérie Tasso, Diari d'una ninfómana. Per a interpretar a diversos personatges de la pel·lícula es busquen noies amb edats compreses entre els 18 i els 34 anys. El film, que es rodarà aproximadament entre el 22 d'octubre i el 14 de desembre d'aquest any, contarà amb un repartiment de primera línia i serà dirigit per Christian Molina (Rojo Sang).

El cásting tindrà lloc a Barcelona, Bilbao, Madrid i Sevilla, començant a Barcelona dilluns que ve 17 de setembre.

[@more@]

Diari d'una ninfómana és el commovedor relat d'una dona francesa, de bona família, llicenciada en direcció d'empreses, que narra la seva evolució vital a través de les relacions sexuals que va tenint: amb els sepulturers d'un cementiri, amb un àrab "molt aficionat" a la Coca-cola, amb un policia sense escrúpols, amb desconeguts en llocs imprevists… Multitud de vivències que assumeix amb la màxima llibertat que té qualsevol persona: la qual un es concedeix a si mateix i no la qual es veu obligat a tenir.

Diari d'una ninfómana és un llibre que no deixa indiferent a ningú: sincer, estripat, escrit a contra corrent de l'actitud políticament correcta pel que fa al sexe. Un llibre que revela, en definitiva, que fins a en el propi infern es pot trobar l'amor.

CASTING BARCELONA DATA: 17 de setembre LLOC: CANONGE FILMS (Passatge Montoya, s/n. Entrada per C/ Àvila, 32) HORARI: 10.00 a 20.00 hores.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

CASTING PER A L’ADAPTACIÓ CINEMATOGRÀFICA DE DIARI D’UNA NINFÓMANA

Canonge Films i Filmax preparen l'adaptació al cinema del llibre de Valérie Tasso, Diari d'una ninfómana. Per a interpretar a diversos personatges de la pel·lícula es busquen noies amb edats compreses entre els 18 i els 34 anys. El film, que es rodarà aproximadament entre el 22 d'octubre i el 14 de desembre d'aquest any, contarà amb un repartiment de primera línia i serà dirigit per Christian Molina (Rojo Sang).

El cásting tindrà lloc a Barcelona, Bilbao, Madrid i Sevilla, començant a Barcelona dilluns que ve 17 de setembre.

[@more@]

Diari d'una ninfómana és el commovedor relat d'una dona francesa, de bona família, llicenciada en direcció d'empreses, que narra la seva evolució vital a través de les relacions sexuals que va tenint: amb els sepulturers d'un cementiri, amb un àrab "molt aficionat" a la Coca-cola, amb un policia sense escrúpols, amb desconeguts en llocs imprevists… Multitud de vivències que assumeix amb la màxima llibertat que té qualsevol persona: la qual un es concedeix a si mateix i no la qual es veu obligat a tenir.

Diari d'una ninfómana és un llibre que no deixa indiferent a ningú: sincer, estripat, escrit a contra corrent de l'actitud políticament correcta pel que fa al sexe. Un llibre que revela, en definitiva, que fins a en el propi infern es pot trobar l'amor.

CASTING BARCELONA DATA: 17 de setembre LLOC: CANONGE FILMS (Passatge Montoya, s/n. Entrada per C/ Àvila, 32) HORARI: 10.00 a 20.00 hores.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.