RESIDENT EVIL: EXTINCIÓN

Tercer lliurament de la saga Resident Evil.

Sense seguretat en els carrers, Carlos Olivera (Oded Fehr) i L.J. (Mike Epps), juntament amb els nous supervivents Claire (Ali Carter), K-Mart (Spencer Locke) i la infermera Betty (Ashanti), han reunit un grup de supervivents i s'han tirat a la carretera… travessant les assolades carreteres del desert en un convoy armat. Busquen altres com ells ─ vius… no infectats. El que troben és l'altra presència constant en el desert: els No Morts ─i necessitaran dotzenes d'armes, milers de bales i un parell de llançaflames per a protegir-se.

Mutando minut a minut, i sota una amenaça constant de traïció per part de la seva propi ADN creat per l'enginyeria de la companyia Umbrella, Alice (MILLA JOVOVICH) ha estat ocultant el comboi, alerta per a protegir-los, esperant d'alguna manera conduir-lo a un lloc segur.

 

[@more@]

Acció i baralles pels quatre costats!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.