PROMOCIÓ ANTIPIRATERÍA

Avui comença la PROMOCIÓ ANTIPIRATERÍA amb la qual Versus Entertainment vol contribuir a donar a conèixer al públic el terrible problema que està suposant-li al sector la pirateria.

Al mateix temps, Versus Entertainment vol agrair als compradors de DVD originals la seva confiança premiant-los amb un descompte addicional en tots els títols del seu catàleg.

La promoció, que es perllongarà fins al 31 d'octubre, va assenyalada per un distintiu adhesiu groc en la caràtula dels DVD, en l'interior dels quals s'inclou un fullet informatiu sobre la precària situació actual de la indústria audiovisual a Espanya. No obstant això, en comptes d'aclaparar, precisament, al comprador de còpies originals amb les habituals comunicacions sobre la il·legalitat de la pirateria, Versus Entertainment ha optat per llançar un missatge positiu que pugui fer-se extensible a tot el públic.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: PROMOCIÓ ANTIPIRATERÍA

  1. kctrece diu:

    Sincerament, crec que es un promoció bastant timida, una oferta temporal?¿; potser si es fes per un periode llarg i amb més incentius, pero ni per aquestes.
    Salutacions.

  2. BET top diu:

    Sincerament, crec que es un promoci� bastant timida, una oferta temporal?�; potser si es fes per un periode llarg i amb m�s incentius, pero ni per aquestes.
    Salutacions. Atep

Els comentaris estan tancats.